2015 – Fantastisk år for Bodø Foto

Siden skulle egentlig ha vært oppdatert men pga tekniske problemer med serveren og det nye designet må vi avente noen dager til.

2015 har vært et fantastisk år for Bodø Foto, i skrivende stund har vi over 11 00 besøkende noe vi setter utrolig pris på, Statistikken viser at vi har besøkende fra hele verden.

Fra Torstein startet opp Bodø Foto som egentlig kun skulle være et Instagram prosjekt til nå vil vil vi påstå at vi har vokst kraftig. Det har blitt lastet opp mange fantastiske biler på instagram under #Bodøfoto #Glimtavbodø #Bodøilyset. vi håper det kommer flere fantastiske bilder i 2016.

Da nettisden ble startet opp fikk Torstein med seg 2 fantastiske personer med seg på laget (Lars-Stefan og Thor-Andre ) som har gjort en utrolig god jobb. Selv om vi ikke har vært så aktiv på instagram og her på siden (Som skylles hektiske hverdager:) ) har vi jobbet med prosjektet I bakgrunnen.

vi tror at 2016 blir et enda bedre år for Bodø Foto, vi loverer at at det skal bli mere aktivitet både her og på Instagram og vi har spennende planer som vi vil røpe iløpet av året som kommer.

Vi ønsker dere et riktig godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.